Ali B over seizoen 12 van The Voice: "Eindelijk een seizoen zonder ruzie!" (video)

Ali B over seizoen 12 van The Voice: "Eindelijk een seizoen zonder ruzie!" (video)

De opnames voor het nieuwe seizoen van 'The voice of Holland' zijn in volle gang en volgens coach Ali B zou dit wel eens het eerste 'ruzieloze' seizoen kunnen worden. Opmerkelijk, want Anouk is er nog steeds en aanwinst Glennis Grace is ook niet op haar mondje gevallen.

Ali B over seizoen 12 van <em>The Voice</em>: &quot;Eindelijk een seizoen zonder ruzie!&quot; (video) De opnames voor het nieuwe seizoen van 'The voice of Holland' zijn in volle gang en volgens coach Ali B zou dit wel eens het eerste 'ruzieloze' seizoen kunnen worden. Opmerkelijk, want Anouk is er nog steeds en aanwinst Glennis Grace is ook niet op haar mondje gevallen. Eerste ruzieloze seizoenVolgens de coach is de vibe gewoon ontzettend goed en kan iedereen goed uitdelen, maar ook incasseren. Hij is erg positief over debutant Glennis Grace, maar vindt haar geen concurrent. Hij wil uiteraard weer winnen, maar kijkt vooral uit naar het neerzetten van memorabele battles. Seizoen twaalf van The Voice of Holland wordt vanaf november verwacht. Er is nog geen datum bekend. Bekijk ook Video: Adrianne West overtuigt in The Voice Senior met Feeling Good Bekijk deze video » The Voice Senior: Phill Bee gaat de strijd aan met I Love You More Than You'll Ever Know Bekijk deze video »
TV :
Ali B over seizoen 12 van The Voice: "Eindelijk een seizoen zonder ruzie!" (video)

Eerste ruzieloze seizoen
Volgens de coach is de vibe gewoon ontzettend goed en kan iedereen goed uitdelen, maar ook incasseren. Hij is erg positief over debutant Glennis Grace, maar vindt haar geen concurrent. Hij wil uiteraard weer winnen, maar kijkt vooral uit naar het neerzetten van memorabele battles.

Seizoen twaalf van The Voice of Holland wordt vanaf november verwacht. Er is nog geen datum bekend.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ali B over seizoen 12 van The Voice: "Eindelijk een seizoen zonder ruzie!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV