Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Chateau Meiland: Erica klaar met drammerige Martien, "Shut up!' Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien is bang voor zijn nieuwe wc met ingebouwde föhn Bekijk deze video » Chateau Meiland: babyshower Maxime blijkt nogal wat werk Bekijk deze video » Het valt niet mee om iets geheim te houden binnen de familie Meiland. Toch worden er in deze aflevering meerdere complotjes gesmeed. BabyshowerVoor Maxime moet er nog een babyshower komen. Maar als de agenda's worden getrokken, blijkt de beste dag ruim na de uitgerekende datum - en dat is niet de bedoeling. KroonjaarDe verjaardag van Martien kan ook niet een paar weken worden verschoven. Hij wordt zestig, een kroonjaar, dus reden voor een groot verrassingsfeest en een mooi cadeau, maar wat geef je iemand die alles al heeft? VakantieDe rest van het gezin is het snel eens: een familievakantie, dan heeft iedereen er wat aan. Behalve oma, die is te oud. Ze gaat nu ook niet mee voor de zomervakantie naar Curaçao. AfscheidMartien, Erica en Maxime vertrekken morgen en gaan nog even afscheid nemen. Maar als ze op oma's deur kloppen, krijgen ze geen gehoor. Oma zal toch niet? Bekijk beelden: Maxime Meiland is bevallen van tweede dochter Vivé Bekijk deze video » Zien: Martien Meiland op stoffenjacht voor eigen sjaal-collectie: "Dit is chateauwaardig" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Het valt niet mee om iets geheim te houden binnen de familie Meiland. Toch worden er in deze aflevering meerdere complotjes gesmeed.

Babyshower
Voor Maxime moet er nog een babyshower komen. Maar als de agenda's worden getrokken, blijkt de beste dag ruim na de uitgerekende datum - en dat is niet de bedoeling.

Kroonjaar
De verjaardag van Martien kan ook niet een paar weken worden verschoven. Hij wordt zestig, een kroonjaar, dus reden voor een groot verrassingsfeest en een mooi cadeau, maar wat geef je iemand die alles al heeft?

Vakantie
De rest van het gezin is het snel eens: een familievakantie, dan heeft iedereen er wat aan. Behalve oma, die is te oud. Ze gaat nu ook niet mee voor de zomervakantie naar Curaçao.

Afscheid
Martien, Erica en Maxime vertrekken morgen en gaan nog even afscheid nemen. Maar als ze op oma's deur kloppen, krijgen ze geen gehoor. Oma zal toch niet?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV