The Voice Senior gemist? Dorien zingt steengoed, maar wordt naar huis gestuurd

The Voice Senior gemist? Dorien zingt steengoed, maar wordt naar huis gestuurd

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 24 september terugkijken bij Gids.tv.

De 81-jarige Dorien zong vanavond Als De Liefde Niet Bestond van Toon Hermans tijdens The Knockouts van The Voice Senior. Ze maakte diepe indruk met het nummer.

Lees verder onder de video.

<em>The Voice Senior</em> gemist? Dorien zingt steengoed, maar wordt naar huis gestuurd Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 24 september terugkijken bij Gids.tv. De 81-jarige Dorien zong vanavond Als De Liefde Niet Bestond van Toon Hermans tijdens The Knockouts van The Voice Senior. Ze maakte diepe indruk met het nummer. Lees verder onder de video. TranenHet optreden van Dorien was het een echte tranentrekker. Coach Gerard zei over het optreden: “Elk woord geloofde ik.” Toch maakte Gerard een opvallende keuze. Dorien mag niet door naar de volgende ronde. The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
The Voice Senior gemist? Dorien zingt steengoed, maar wordt naar huis gestuurd

Tranen
Het optreden van Dorien was het een echte tranentrekker. Coach Gerard zei over het optreden: “Elk woord geloofde ik.” Toch maakte Gerard een opvallende keuze. Dorien mag niet door naar de volgende ronde.

The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Voice Senior gemist? Dorien zingt steengoed, maar wordt naar huis gestuurd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV