Humberto: Twan Huys vertelt hoe College Tour met Chan Santokhi sensatie in Suriname werd

Humberto: Twan Huys vertelt hoe College Tour met Chan Santokhi sensatie in Suriname werd

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: Twan Huys vertelt hoe <em>College Tour</em> met <em>Chan Santokhi</em> sensatie in Suriname werd Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. De Surinaamse president Chan Santokhi was onlangs te gast in College Tour, waar hij te maken kreeg met lastige vragen van studenten. Hij zou het namelijk helemaal anders doen dan Desi Bouterse, maar maakte zich uiteindelijk schuldig aan dezelfde vriendjespolitiek. Toen hij hiermee geconfronteerd werd door een student, liep Santokhi vast. Twan Huys vertelt bij Humberto dat deze uitzending ook in Suriname te zien was, waar het een kleine Twittersensatie veroorzaakte. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: Twan Huys vertelt hoe College Tour met Chan Santokhi sensatie in Suriname werd

De Surinaamse president Chan Santokhi was onlangs te gast in College Tour, waar hij te maken kreeg met lastige vragen van studenten. Hij zou het namelijk helemaal anders doen dan Desi Bouterse, maar maakte zich uiteindelijk schuldig aan dezelfde vriendjespolitiek. Toen hij hiermee geconfronteerd werd door een student, liep Santokhi vast. Twan Huys vertelt bij Humberto dat deze uitzending ook in Suriname te zien was, waar het een kleine Twittersensatie veroorzaakte.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV