Goedemorgen Nederland: ‘Advocaat en neef van Ridouan Taghi erg vriendelijke man’

Goedemorgen Nederland: ‘Advocaat en neef van Ridouan Taghi erg vriendelijke man’

Er wordt steeds meer bekend over Youssef Taghi, de advocaat van Ridouan Taghi die tevens zijn neef is en vrijdag in de boeien werd geslagen. In Goedemorgen Nederland wordt verteld dat hij onder meer als gastdocent werkte op de Hogeschool van Amsterdam. De neef van de beruchte crimineel Taghi wordt omschreven als een ‘erg vriendelijke man’.

Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goedemorgen Nederland</em>: ‘Advocaat en neef van Ridouan Taghi erg vriendelijke man’ Er wordt steeds meer bekend over Youssef Taghi, de advocaat van Ridouan Taghi die tevens zijn neef is en vrijdag in de boeien werd geslagen. In Goedemorgen Nederland wordt verteld dat hij onder meer als gastdocent werkte op de Hogeschool van Amsterdam. De neef van de beruchte crimineel Taghi wordt omschreven als een ‘erg vriendelijke man’. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Gerard Spong bij Op1: "Bij advocaatkeuze Taghi hadden alarmbellen af moeten gaan" Bekijk deze video » Jinek gemist? Misdaadjournalist Marcel Haenen over ontsnappingspoging Taghi Bekijk deze video »
TV :
Goedemorgen Nederland: ‘Advocaat en neef van Ridouan Taghi erg vriendelijke man’


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: ‘Advocaat en neef van Ridouan Taghi erg vriendelijke man’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV