Bekijk promo Missions Impossible: vanaf 12 oktober te zien bij SBS6

Bekijk promo Missions Impossible: vanaf 12 oktober te zien bij SBS6

Het SBS6-programma Familie Gillis: massa is kassa is afgelopen dus is het tijd voor het nieuwe programma Missions Impossible. Bekijk hieronder de promo van dinsdag 12 oktober, waarin onbekende Nederlanders 'onmogelijke opdrachten' krijgen, waarmee ze 10.000 euro kunnen verdienen.

Lees verder onder de video.

Bekijk promo <em>Missions Impossible</em>: vanaf 12 oktober te zien bij SBS6 Het SBS6-programma Familie Gillis: massa is kassa is afgelopen dus is het tijd voor het nieuwe programma Missions Impossible. Bekijk hieronder de promo van dinsdag 12 oktober, waarin onbekende Nederlanders 'onmogelijke opdrachten' krijgen, waarmee ze 10.000 euro kunnen verdienen. Lees verder onder de video. MissiesGelukkig krijgen de onbekende Nederlanders, die worden overvallen door Leo Alkemade, Dennis van der Geest, Hélène Hendriks en Jan Versteegh, een maand de tijd om ervoor te trainen. Er komen in totaal vijftien verschillende missies voorbij. Het nieuwe programma Missions Impossible is vanaf dinsdag 12 oktober wekelijks om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Missions Impossible terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook De Dansmarathon: Wendy van Dijk vertelt over drama voor danskoppel Bekijk deze video » De Dansmarathon: hier gaat het vanaf donderdag gebeuren (video) Bekijk deze video »
TV :
Bekijk promo Missions Impossible: vanaf 12 oktober te zien bij SBS6

Missies
Gelukkig krijgen de onbekende Nederlanders, die worden overvallen door Leo Alkemade, Dennis van der Geest, Hélène Hendriks en Jan Versteegh, een maand de tijd om ervoor te trainen. Er komen in totaal vijftien verschillende missies voorbij.

Het nieuwe programma Missions Impossible is vanaf dinsdag 12 oktober wekelijks om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Missions Impossible terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV