Hart van Nederland: minder mensen welkom in kerk in Staphorst door oplopende coronabesmettingen

Hart van Nederland: minder mensen welkom in kerk in Staphorst door oplopende coronabesmettingen

Een kerk in Staphorst moet noodgedwongen ingrijpen door het oplopend aantal coronabesmettingen. Het aantal is 15 keer hoger dan het landelijk gemiddelde, de burgemeester is bezorgd. Bewoners zijn daarentegen verdeeld als het gaat over de pandemie: "Ik geloof niks van de hele pandemie."

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

<em>Hart van Nederland</em>: minder mensen welkom in kerk in <em>Staphorst</em> door oplopende coronabesmettingen Een kerk in Staphorst moet noodgedwongen ingrijpen door het oplopend aantal coronabesmettingen. Het aantal is 15 keer hoger dan het landelijk gemiddelde, de burgemeester is bezorgd. Bewoners zijn daarentegen verdeeld als het gaat over de pandemie: "Ik geloof niks van de hele pandemie." Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Kerkganger Staphorst: "600 man bij elkaar is normaal" (video) Bekijk deze video » Zien: volwassenen niet toegestaan bij kerkdienst, alleen kinderen aanwezig Bekijk deze video » Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 6 over christenen en corona Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: minder mensen welkom in kerk in Staphorst door oplopende coronabesmettingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV