Khalid & Sophie: bekijk het prachtige werk van fotograaf Chas Gerretsen

Khalid & Sophie: bekijk het prachtige werk van fotograaf Chas Gerretsen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 15 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em>: bekijk het prachtige werk van fotograaf Chas Gerretsen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 15 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Chas Gerretsen is een van de grootste fotografen van Nederland. In het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam opent een overzichtstentoonstelling van zijn werk. De 78-jarige Chas leidde je alvast rond in Khalid & Sophie. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie: bekijk het prachtige werk van fotograaf Chas Gerretsen

Chas Gerretsen is een van de grootste fotografen van Nederland. In het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam opent een overzichtstentoonstelling van zijn werk. De 78-jarige Chas leidde je alvast rond in Khalid & Sophie.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Khalid & Sophie: bekijk het prachtige werk van fotograaf Chas Gerretsen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV