Jinek gemist? Linda Hakeboom en Nikkie de Jager reageren op hun Televizier-award

Jinek gemist? Linda Hakeboom en Nikkie de Jager reageren op hun Televizier-award

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 15 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Linda Hakeboom en Nikkie de Jager reageren op hun <em>Televizier-award</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 15 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Afgelopen donderdag zijn de Televizier-awards weer uitgereikt. Nikkie de Jager en Linda Hakeboom hebben er allebei eentje gewonnen. Bij Eva Jinek vertellen ze over hun speech. Winnaarsontvangst''Het voelde een beetje alsof een soort alter ego het podium op liep,'' vertelt Linda. ''Het afgelopen jaar ben ik gewoon alleen maar in het ziekenhuis geweest, en niet in zo'n glamorous jurk.'' Nikkie vertelt dat ze overmand was door emoties. ''Het ging niet helemaal zoals ik hoopte, maar ik had nooit verwacht dat ik zou winnen.'' Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Jinek gemist? Linda Hakeboom en Nikkie de Jager reageren op hun Televizier-award

Afgelopen donderdag zijn de Televizier-awards weer uitgereikt. Nikkie de Jager en Linda Hakeboom hebben er allebei eentje gewonnen. Bij Eva Jinek vertellen ze over hun speech.

Winnaarsontvangst
''Het voelde een beetje alsof een soort alter ego het podium op liep,'' vertelt Linda. ''Het afgelopen jaar ben ik gewoon alleen maar in het ziekenhuis geweest, en niet in zo'n glamorous jurk.'' Nikkie vertelt dat ze overmand was door emoties. ''Het ging niet helemaal zoals ik hoopte, maar ik had nooit verwacht dat ik zou winnen.''

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Linda Hakeboom en Nikkie de Jager reageren op hun Televizier-award of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV