Veronica Inside gemist? Hans Kraay wordt in uitzending gebeld door Erik Ten Hag

Veronica Inside gemist? Hans Kraay wordt in uitzending gebeld door Erik Ten Hag

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 25 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Hans Kraay Jr. zit samen met de mannen van Veronica Inside te lullen over voetbal, maar wordt live in de uitzending gestoord door een belletje van Ajax-trainer Erik ten Hag. Kraay wil zijn telefoon in eerste instantie niet beantwoorden, maar na de nodige groepsdruk besluit hij toch op te nemen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Inside</em> gemist? <em>Hans Kraay</em> wordt in uitzending gebeld door <em>Erik Ten Hag</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 25 oktober terugkijken bij Gids.tv. Hans Kraay Jr. zit samen met de mannen van Veronica Inside te lullen over voetbal, maar wordt live in de uitzending gestoord door een belletje van Ajax-trainer Erik ten Hag. Kraay wil zijn telefoon in eerste instantie niet beantwoorden, maar na de nodige groepsdruk besluit hij toch op te nemen. Tekst gaat verder onder de video. Belletje Ten HagHans Kraay neemt het belletje aan tijdens de live uitzending en de mannen van Veronica Inside zijn natuurlijk enorm benieuwd waarom hij belt. René van der Gijp neemt snel de telefoon over en begint een gesprek met Ten Hag: "Gaat lekker hé nu, neem lekker een biertje vanavond". De Ajax-trainer reageert vervolgens met: "Dat heb ik al gedaan!" Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Belletje Ten Hag
Hans Kraay neemt het belletje aan tijdens de live uitzending en de mannen van Veronica Inside zijn natuurlijk enorm benieuwd waarom hij belt. René van der Gijp neemt snel de telefoon over en begint een gesprek met Ten Hag: "Gaat lekker hé nu, neem lekker een biertje vanavond". De Ajax-trainer reageert vervolgens met: "Dat heb ik al gedaan!"

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? Hans Kraay wordt in uitzending gebeld door Erik Ten Hag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV