Dream School: Kaj Gorgels ziet sketch in leerling die halve dag in bed ligt

Dream School: Kaj Gorgels ziet sketch in leerling die halve dag in bed ligt

Kaj Gorgels gaat als leraar aan de slag op Dream School en daagt de leerlingen uit om een sketch te maken. Als een van de leerlingen vertelt dat hij een beetje chillt, wiet rookt en de halve dag in zijn bed ligt, ziet Kaj gelijk een kans voor de opdracht. “Dat is heel grappig om daar een sketch over te maken. Beschrijven hoe je dag er nu uitziet. Je wil van alles doen, maar je ligt tot vier uur in je bed te stinken.”

Bekijk de video van Dream School hieronder.

Dream School is elke maandag om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Dream School terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dream School</em>: Kaj Gorgels ziet sketch in leerling die halve dag in bed ligt Kaj Gorgels gaat als leraar aan de slag op Dream School en daagt de leerlingen uit om een sketch te maken. Als een van de leerlingen vertelt dat hij een beetje chillt, wiet rookt en de halve dag in zijn bed ligt, ziet Kaj gelijk een kans voor de opdracht. “Dat is heel grappig om daar een sketch over te maken. Beschrijven hoe je dag er nu uitziet. Je wil van alles doen, maar je ligt tot vier uur in je bed te stinken.” Bekijk de video van Dream School hieronder. Dream School is elke maandag om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Dream School terugkijken bij Gids.tv. Maandag in nieuw seizoen Dream School: leerlingen worden verrast door drugscontrole Bekijk deze video » Dream School: Valentina dolgelukkig met gesprek Natacha Harlequin Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV