Bridget Maasland in tranen na hoogste cijfer in Het Perfecte Plaatje: "F*cking 10" (video)

Bridget Maasland in tranen na hoogste cijfer in Het Perfecte Plaatje: "F*cking 10" (video)

Tijdens de vijfde aflevering van Het Perfecte Plaatje behaalde Bridget Maasland het hoogste cijfer van de groep hobbyfotografen. Juvat Westendorp, die normaal hoog scoort in de ranking, ontsprong de dans en mag door naar de volgende aflevering. Bridget kan niet geloven dat zij een tien heeft gehaald met haar helikopter-foto. Bekijk haar enthousiaste reactie in de video hieronder: "F*cking 10. Ik kon alleen maar huilen".

Lees verder onder de video.

<em>Bridget Maasland</em> in tranen na hoogste cijfer in <em>Het Perfecte Plaatje</em>: &quot;F*cking 10&quot; (video) Tijdens de vijfde aflevering van Het Perfecte Plaatje behaalde Bridget Maasland het hoogste cijfer van de groep hobbyfotografen. Juvat Westendorp, die normaal hoog scoort in de ranking, ontsprong de dans en mag door naar de volgende aflevering. Bridget kan niet geloven dat zij een tien heeft gehaald met haar helikopter-foto. Bekijk haar enthousiaste reactie in de video hieronder: "F*cking 10. Ik kon alleen maar huilen". Lees verder onder de video. In tranenDe presentatrice barst in huilen uit en haar lach verdwijnt niet meer van haar gezicht. Het is één van de beste dagen uit haar leven: "Wat een fantastisch positief programma is Het Perfecte Plaatje toch. Ik ben nog aan het bijkomen van het hoogste cijfer dat ik ooit heb gekregen in mijn leven en dat voor een nieuwe discipline, fotografie. Trots als een aap met zeven..lenzen", schrijft Bridget bij de beelden waarop te zien is dat ze een tien scoort. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag te zien om 20:30 uur bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Bridget Maasland reageert op nipplegate: "Als ik morgen mijn poes laat zien is iedereen het vergeten" (video) Bekijk deze video » Bridget Maasland in tranen door deze video: "Je bent de beste schakel" Bekijk deze video »

In tranen
De presentatrice barst in huilen uit en haar lach verdwijnt niet meer van haar gezicht. Het is één van de beste dagen uit haar leven: "Wat een fantastisch positief programma is Het Perfecte Plaatje toch. Ik ben nog aan het bijkomen van het hoogste cijfer dat ik ooit heb gekregen in mijn leven en dat voor een nieuwe discipline, fotografie. Trots als een aap met zeven..lenzen", schrijft Bridget bij de beelden waarop te zien is dat ze een tien scoort.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag te zien om 20:30 uur bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bridget Maasland in tranen na hoogste cijfer in Het Perfecte Plaatje: "F*cking 10" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV