The Masked Singer: Carlo Boszhard gaat Gerard Joling te lijf om gescheurde blouse

The Masked Singer: Carlo Boszhard gaat Gerard Joling te lijf om gescheurde blouse

Er ontstaat in The Masked Singer heel wat commotie als Carlo Boszhard uit zijn blouse scheurt. Gerard Joling komt op hem af en scheurt de blouse nog verder open en dat zorgt voor heel wat consternatie.

Lees verder onder de video.

<em>The Masked Singer</em>: Carlo Boszhard gaat Gerard Joling te lijf om gescheurde blouse Er ontstaat in The Masked Singer heel wat commotie als Carlo Boszhard uit zijn blouse scheurt. Gerard Joling komt op hem af en scheurt de blouse nog verder open en dat zorgt voor heel wat consternatie. Lees verder onder de video. Buddy Vedder komt in ruzie terechtBoszhard gaat na de actie van zijn The Masked Singer-collega op de zanger af en gaat hem te lijf. Buddy Vedder komt ook in de catfight terecht, terwijl Loretta Schrijver zich afzijdig houdt en roept dat ze vooral op hun bril moeten letten… Bekijk de beelden van The Masked Singer in de video hierboven. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Zien: Gert & Viktor Verhulst zijn "gekwetst" in The Masked Singer Bekijk deze video » The Masked Singer: deze twee extra karakters worden vanavond onthuld Bekijk deze video »

Buddy Vedder komt in ruzie terecht
Boszhard gaat na de actie van zijn The Masked Singer-collega op de zanger af en gaat hem te lijf. Buddy Vedder komt ook in de catfight terecht, terwijl Loretta Schrijver zich afzijdig houdt en roept dat ze vooral op hun bril moeten letten…

Bekijk de beelden van The Masked Singer in de video hierboven.

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Masked Singer: Carlo Boszhard gaat Gerard Joling te lijf om gescheurde blouse of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV