Wolter Kroes treurt om leeg stadion en zingt 'We zijn er niet bij' in Even tot hier

Wolter Kroes treurt om leeg stadion en zingt 'We zijn er niet bij' in Even tot hier

Door de nieuwe maatregelen die Mark Rutte en Hugo de Jonge vrijdag aankondigden speelt het Nederlands elftal dinsdag de allesbeslissende WK-kwalificatiewedstrijd tegen Noorwegen in een leeg stadion. Gelukkig verzacht Wolter Kroes onze pijn met een vrolijk deuntje.

Lees verder onder de video.

<em>Wolter Kroes</em> treurt om leeg stadion en zingt 'We zijn er niet bij' in <em>Even tot hier</em> Door de nieuwe maatregelen die Mark Rutte en Hugo de Jonge vrijdag aankondigden speelt het Nederlands elftal dinsdag de allesbeslissende WK-kwalificatiewedstrijd tegen Noorwegen in een leeg stadion. Gelukkig verzacht Wolter Kroes onze pijn met een vrolijk deuntje. Lees verder onder de video. Muzikale gastElke week verwelkomen Niels van der Laan en Jeroen Woe een muzikale gast in hun programma Even tot hier en dit keer was dat Wolter Kroes. Hij zong een aangepast versie van zijn hit 'Viva Hollandia', getiteld 'We zijn er niet bij'. In een speciaal geschreven tekst heeft Kroes het over de gemene boodschap van Rutte en De Jonge: hij moet eenzaam voor de buis voetbal kijken. Bekijk het fragment uit Even tot hier hierboven. Even tot hier is elke zaterdag rond 21.25 uur te zien op NPO 1 (gisteren eenmalig op zondag). Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Wolter Kroes treurt om leeg stadion en zingt 'We zijn er niet bij' in Even tot hier

Muzikale gast
Elke week verwelkomen Niels van der Laan en Jeroen Woe een muzikale gast in hun programma Even tot hier en dit keer was dat Wolter Kroes. Hij zong een aangepast versie van zijn hit 'Viva Hollandia', getiteld 'We zijn er niet bij'. In een speciaal geschreven tekst heeft Kroes het over de gemene boodschap van Rutte en De Jonge: hij moet eenzaam voor de buis voetbal kijken.

Bekijk het fragment uit Even tot hier hierboven.

Even tot hier is elke zaterdag rond 21.25 uur te zien op NPO 1 (gisteren eenmalig op zondag). Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wolter Kroes treurt om leeg stadion en zingt 'We zijn er niet bij' in Even tot hier of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV