Mart Hoogkamer: "De band met mijn vader is beter dan ooit" (video)

Mart Hoogkamer: "De band met mijn vader is beter dan ooit" (video)

Mart Hoogkamer heeft een tijd geleden laten weten dat zijn band met zijn vader niet goed was, maar hij is blij dat de band nu beter is. Dat vertelt hij maandag in HLF8.

Talent
Als Mart ooit kinderen krijgt zou hij wel hetzelfde doen als zijn vader: "Als je ziet dat je kind talent hebt, dan zal ik er alles aan doen om het eruit te trekken", zegt de zanger. "De appel valt dan niet ver van de boom", voegt Johnny de Mol direct toe. Bekijk het HLF8-fragment met Hoogkamer hieronder.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Mart Hoogkamer</em>: &quot;De band met mijn vader is beter dan ooit&quot; (video) Mart Hoogkamer heeft een tijd geleden laten weten dat zijn band met zijn vader niet goed was, maar hij is blij dat de band nu beter is. Dat vertelt hij maandag in HLF8. TalentAls Mart ooit kinderen krijgt zou hij wel hetzelfde doen als zijn vader: "Als je ziet dat je kind talent hebt, dan zal ik er alles aan doen om het eruit te trekken", zegt de zanger. "De appel valt dan niet ver van de boom", voegt Johnny de Mol direct toe. Bekijk het HLF8-fragment met Hoogkamer hieronder. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook HLF8: Johnny de Mol rent halfnaakt over de redactie Bekijk deze video » Ruud Gullit: "Mark Rutte & Hugo de Jonge moeten vervangen worden, blunderen constant" (video) Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mart Hoogkamer: "De band met mijn vader is beter dan ooit" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV