Op1 gemist? D66-Kamerlid Jan Paternotte niet blij met uitstellen 2G-samenleving

Op1 gemist? D66-Kamerlid Jan Paternotte niet blij met uitstellen 2G-samenleving

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Vandaag werd bekend dat het kabinet voorlopig niet doorgaat met het omstreden 2G-systeem, waarbij alleen nog mensen die gevaccineerd of hersteld zijn toegang hebben tot verschillende locaties en evenementen. D66-Kamerlid Jan Paternotte is niet blij met het uitstellen van dit plan, bij Op1 vertelt hij waarom.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? D66-Kamerlid <em>Jan Paternotte</em> niet blij met uitstellen <em>2G-samenleving</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Vandaag werd bekend dat het kabinet voorlopig niet doorgaat met het omstreden 2G-systeem, waarbij alleen nog mensen die gevaccineerd of hersteld zijn toegang hebben tot verschillende locaties en evenementen. D66-Kamerlid Jan Paternotte is niet blij met het uitstellen van dit plan, bij Op1 vertelt hij waarom. Tekst gaat verder onder de video. JammerPaternotte vindt het uiterst jammer dat de ChristenUnie het niet eens is met de 2G-plannen van het kabinet. Hij hoopt ook dat andere partijen alsnog overtuigd kunnen worden: "Op het moment zie ik veel landen deze moeilijke keuze maken, laten wij dat niet uit de weg gaan." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? D66-Kamerlid Jan Paternotte niet blij met uitstellen 2G-samenleving

Jammer
Paternotte vindt het uiterst jammer dat de ChristenUnie het niet eens is met de 2G-plannen van het kabinet. Hij hoopt ook dat andere partijen alsnog overtuigd kunnen worden: "Op het moment zie ik veel landen deze moeilijke keuze maken, laten wij dat niet uit de weg gaan."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? D66-Kamerlid Jan Paternotte niet blij met uitstellen 2G-samenleving of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV