Opsporing Verzocht: laatste kans voor verdachten van ongeregeldheden Vaillantlaan Den Haag

Opsporing Verzocht: laatste kans voor verdachten van ongeregeldheden Vaillantlaan Den Haag

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 7 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 7 december terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: laatste kans voor verdachten van ongeregeldheden Vaillantlaan <em>Den Haag</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 7 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 7 december terugkijken. Op zowel 12 als 20 november ontstonden er rellen in Den Haag gerelateerd aan de coronamaatregelen. Er raakten daarbij niet alleen agenten gewond, ook werd er in de stad het nodige vernield. De verdachten van de rellen in de Vaillantlaan krijgen nu een laatste kans om zichzelf aan te geven voordat zij helemaal herkenbaar in beeld worden gebracht. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: laatste kans voor verdachten van ongeregeldheden Vaillantlaan Den Haag

Op zowel 12 als 20 november ontstonden er rellen in Den Haag gerelateerd aan de coronamaatregelen. Er raakten daarbij niet alleen agenten gewond, ook werd er in de stad het nodige vernield. De verdachten van de rellen in de Vaillantlaan krijgen nu een laatste kans om zichzelf aan te geven voordat zij helemaal herkenbaar in beeld worden gebracht.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: laatste kans voor verdachten van ongeregeldheden Vaillantlaan Den Haag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV