Najib Amhali - Wie het weet mag het zeggen! Oudejaarsconference gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Najib Amhali - Wie het weet mag het zeggen! Oudejaarsconference gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Najib Amhali - Wie het weet mag het zeggen! Oudejaarsconference gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Oudejaarsconference: Najib Amhali grapt over vuurwerk halen in België Bekijk deze video » Najib Amhali wordt gek van krantenjongen: "Hij belt steeds aan" (video) Bekijk deze video » Voor de eerste keer verzorgt Najib Amhali de oudejaarsconference. Het belooft een persoonlijke avond te worden, mét publiek. De opname van deze show was al voordat de theaters dicht moesten vanwege de lockdown. CapitoolIn de oudejaarsconference van Najib komen ongetwijfeld de val van het kabinet Rutte, de bestorming van het Capitool, het EK voetbal, de avondklokrellen, maar ook de sneeuwpret, de Olympische spelen en de verkiezingen voorbij. WanhoopMaar ook hoe hij zich hield tijdens de lockdown, hoe hij zich door het thuisonderwijs heen ploeterde, hoe hij pakketbezorgers tot wanhoop dreef of de Avondklok omzeilde. LachenWat hem opviel dit jaar, wat hem raakte en waar hij onbedaarlijk om moest lachen, het komt allemaal voorbij in de laatste uren van 2021. Ongetwijfeld een hilarische afsluiter van het jaar. Schattige beelden: Najib Amhali en gezin verwelkomen nieuwe puppy Nowi Bekijk deze video » Zien: Najib Amhali jaloers op Kees Tols gangsterlook in De 3 Sterren Camping Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Voor de eerste keer verzorgt Najib Amhali de oudejaarsconference. Het belooft een persoonlijke avond te worden, mét publiek. De opname van deze show was al voordat de theaters dicht moesten vanwege de lockdown.

Capitool
In de oudejaarsconference van Najib komen ongetwijfeld de val van het kabinet Rutte, de bestorming van het Capitool, het EK voetbal, de avondklokrellen, maar ook de sneeuwpret, de Olympische spelen en de verkiezingen voorbij.

Wanhoop
Maar ook hoe hij zich hield tijdens de lockdown, hoe hij zich door het thuisonderwijs heen ploeterde, hoe hij pakketbezorgers tot wanhoop dreef of de Avondklok omzeilde.

Lachen
Wat hem opviel dit jaar, wat hem raakte en waar hij onbedaarlijk om moest lachen, het komt allemaal voorbij in de laatste uren van 2021. Ongetwijfeld een hilarische afsluiter van het jaar.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV