Bekijk de promo van de nieuwe thrillerserie Diepe Gronden

Bekijk de promo van de nieuwe thrillerserie Diepe Gronden

De nieuwe 4-delige thrillerserie Diepe Gronden gaat vanavond van start bij SBS6, met onder anderen Linda de Mol, Egbert-Jan Weeber en Chris Zegers. Bekijk de promo van de serie hieronder.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de promo van de nieuwe thrillerserie <em>Diepe Gronden</em> De nieuwe 4-delige thrillerserie Diepe Gronden gaat vanavond van start bij SBS6, met onder anderen Linda de Mol, Egbert-Jan Weeber en Chris Zegers. Bekijk de promo van de serie hieronder. Tekst gaat verder onder de video. "Niet één keer lachen"Hoewel de serie een thriller is, was de serie volgens Linda een feestje om te maken: "Ik mocht niet één keer lachen, maar we hebben toch heel veel plezier gehad", laat de actrice aan RTL Boulevard weten. De hoofdrolspeelster vertolkt de rol van gedragsdeskundige Anna van Kessel die een moord op een jong meisje onderzoekt. Bekijk de promo van misdaadserie Diepe Gronden hierboven. De thrillerserie Diepe Gronden is vanaf zondag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. De afleveringen zijn iedere maandag na de uitzending te zien bij Videoland. Bekijk ook Linda de Mol over nieuwe misdaadserie Diepe Gronden: "Was een feestje om te maken" Bekijk deze video » Spoiler: Dit is de winnaar van The Big Balance Bekijk deze video »

"Niet één keer lachen"
Hoewel de serie een thriller is, was de serie volgens Linda een feestje om te maken: "Ik mocht niet één keer lachen, maar we hebben toch heel veel plezier gehad", laat de actrice aan RTL Boulevard weten. De hoofdrolspeelster vertolkt de rol van gedragsdeskundige Anna van Kessel die een moord op een jong meisje onderzoekt. Bekijk de promo van misdaadserie Diepe Gronden hierboven.

De thrillerserie Diepe Gronden is vanaf zondag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. De afleveringen zijn iedere maandag na de uitzending te zien bij Videoland.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de promo van de nieuwe thrillerserie Diepe Gronden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV