‘Hypochonder’ Ruud de Wild in Lago di Beau: 'Was altijd bang om wat te hebben'

‘Hypochonder’ Ruud de Wild in Lago di Beau: 'Was altijd bang om wat te hebben'

In eerste beelden van de nieuwe aflevering van Lago di Beau vertelt Ruud de Wild meer over de moeilijke periode die hij beleefde toen hij te horen kreeg dat hij darmkanker had. De dj vertelt dat hij al langer met angst leefde, aangezien hij hypochonder is. “Ik was altijd al bang om wat te hebben.”

Lees verder onder de video.

‘Hypochonder’ Ruud de Wild in <em>Lago di Beau</em>: 'Was altijd bang om wat te hebben' In eerste beelden van de nieuwe aflevering van Lago di Beau vertelt Ruud de Wild meer over de moeilijke periode die hij beleefde toen hij te horen kreeg dat hij darmkanker had. De dj vertelt dat hij al langer met angst leefde, aangezien hij hypochonder is. “Ik was altijd al bang om wat te hebben.” Lees verder onder de video. De Wild leefde in doodsangstDe Wild vertelt dat hij heel erg bang is geweest om dood te gaan, na de kankerdiagnose. “En ik wist ook helemaal niet hoe het zou lopen. Ik heb een behoorlijke tijd in doodsangst geleefd omdat ze gewoon niet wisten hoe erg het was.” Bekijk de beelden van Lago di Beau in de video van RTL Boulevard hierboven. Lago di Beau is elke zondag om 21.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Lago di Beau terugkijken op Gids.tv. Of kijk op Videoland. Lago Di Beau: Sportende Maan krijgt Tijl Beckand niet zover om mee te doen Bekijk deze video » René van der Gijp gruwelt van Lago di Beau: "Zit tien minuten naar niks te kijken" Bekijk deze video »
TV :
‘Hypochonder’ Ruud de Wild in Lago di Beau: 'Was altijd bang om wat te hebben'

De Wild leefde in doodsangst
De Wild vertelt dat hij heel erg bang is geweest om dood te gaan, na de kankerdiagnose. “En ik wist ook helemaal niet hoe het zou lopen. Ik heb een behoorlijke tijd in doodsangst geleefd omdat ze gewoon niet wisten hoe erg het was.”

Bekijk de beelden van Lago di Beau in de video van RTL Boulevard hierboven.

Lago di Beau is elke zondag om 21.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Lago di Beau terugkijken op Gids.tv. Of kijk op Videoland.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op ‘Hypochonder’ Ruud de Wild in Lago di Beau: 'Was altijd bang om wat te hebben' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV