Video: binnenkort einde aan mediaoptredens Ab Osterhaus?

Video: binnenkort einde aan mediaoptredens Ab Osterhaus?

Komt er binnenkort een einde aan de eindeloze reeks aan mediaoptredens van Ab Osterhaus, nu we volgens de WHO voorzchtig kunnen gaan kijken naar het einde van de coronapandemie? Dat zou zomaar eens kunnen, vertelt de viroloog zelf: "Ik denk dat we zo geleidelijk aan naar de staart van de epidemie gaan." We gaan hem nog missen! Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Video: binnenkort einde aan mediaoptredens <em>Ab Osterhaus</em>? Komt er binnenkort een einde aan de eindeloze reeks aan mediaoptredens van Ab Osterhaus, nu we volgens de WHO voorzchtig kunnen gaan kijken naar het einde van de coronapandemie? Dat zou zomaar eens kunnen, vertelt de viroloog zelf: "Ik denk dat we zo geleidelijk aan naar de staart van de epidemie gaan." We gaan hem nog missen! Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Alle fragmenten uit deze uitzending Persconferentie Rutte en Kuipers dinsdag 25 januari: dit weten we al (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: binnenkort einde aan mediaoptredens Ab Osterhaus?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: binnenkort einde aan mediaoptredens Ab Osterhaus? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV