Opsporing Verzocht: Insluiper slaat toe in zorgcentra Bergen op Zoom / Oudenbosch

Opsporing Verzocht: Insluiper slaat toe in zorgcentra Bergen op Zoom / Oudenbosch

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 25 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 25 januari terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: Insluiper slaat toe in zorgcentra <em>Bergen op Zoom / Oudenbosch</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 25 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 25 januari terugkijken. Op 5 augustus 2021 heeft een verdachte mogelijk twee keer toegeslagen in verschillende zorgcentra. Hij maakt daar de bankpassen van bewoners buit om er vervolgens mee te pinnen in Tilburg, daar werd hij gefilmd. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: Insluiper slaat toe in zorgcentra Bergen op Zoom / Oudenbosch

Op 5 augustus 2021 heeft een verdachte mogelijk twee keer toegeslagen in verschillende zorgcentra. Hij maakt daar de bankpassen van bewoners buit om er vervolgens mee te pinnen in Tilburg, daar werd hij gefilmd.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Insluiper slaat toe in zorgcentra Bergen op Zoom / Oudenbosch of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV