Snackmasters: De pizza staat deze week centraal: "Dat wordt ingewikkeld"

Snackmasters: De pizza staat deze week centraal: "Dat wordt ingewikkeld"

Deze week staan er weer twee nieuwe sterrenchefs tegenover elkaar. Jonathan Zandbergen & Michiel van der Eerde nemen het tegen elkaar op om een ronde Italiaanse snack exact na te maken. Wie maakt deze snack het beste na en komt daarmee in de halve finale? Je ziet het vanavond bij Snackmasters. Bekijk de onthulling van de snack van deze week hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Snackmasters</em>: De pizza staat deze week centraal: &quot;Dat wordt ingewikkeld&quot; Deze week staan er weer twee nieuwe sterrenchefs tegenover elkaar. Jonathan Zandbergen & Michiel van der Eerde nemen het tegen elkaar op om een ronde Italiaanse snack exact na te maken. Wie maakt deze snack het beste na en komt daarmee in de halve finale? Je ziet het vanavond bij Snackmasters. Bekijk de onthulling van de snack van deze week hieronder. Lees verder onder de video. PizzaDe snack is deze week de pizza. De chefs maken zich vooral druk om het deeg. "Ik denk dat het best ingewikkeld gaat worden." Bekijk hierboven de onthulling van de Italiaanse snack. Snackmasters is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten van Snackmasters terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Snackmasters: Miljuschka Witzenhausen bijt natuurdarm door van rookworst Bekijk deze video » Snackmasters: Miljuschka Witzenhausen spuugt koek op Martijn Krabbé Bekijk deze video »
TV :
Snackmasters: De pizza staat deze week centraal: "Dat wordt ingewikkeld"

Pizza
De snack is deze week de pizza. De chefs maken zich vooral druk om het deeg. "Ik denk dat het best ingewikkeld gaat worden." Bekijk hierboven de onthulling van de Italiaanse snack.

Snackmasters is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten van Snackmasters terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Snackmasters: De pizza staat deze week centraal: "Dat wordt ingewikkeld" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV