Turkse zangeres Karsu voor het blok gezet in SPLNTR!: "Wil je dat!?" (video)

Turkse zangeres Karsu voor het blok gezet in SPLNTR!: "Wil je dat!?" (video)

Splinter Chabot ontvangt in zijn wekelijkse talkshow SPLNTR! jonge, spraakmakende en niet alledaagse gasten uit de wereld van kunst, cultuur, politiek en media. Zangeres Karsu, die ook deelnam aan Beste Zangers, was te gast en kreeg een onverwachte vraag.

"Wil je dat!?"
Uiteraard reageerde ze positief op de vraag want haar werd gevraagd om naar het podium te gaan om een stukje te gaan zingen. "Wil je dat!?", vraagt Chabot aan Karsu. "Ja is goed", zegt de brunette lachend en neemt plaats achter de piano. Bekijk het fragment uit de talkshow hieronder.

De talkshow Splntr! is elke zaterdag om 22.12 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Splntr! terugkijken bij Gids.tv.

Turkse zangeres <em>Karsu</em> voor het blok gezet in <em>SPLNTR!</em>: &quot;Wil je dat!?&quot; (video) Splinter Chabot ontvangt in zijn wekelijkse talkshow SPLNTR! jonge, spraakmakende en niet alledaagse gasten uit de wereld van kunst, cultuur, politiek en media. Zangeres Karsu, die ook deelnam aan Beste Zangers, was te gast en kreeg een onverwachte vraag. "Wil je dat!?"Uiteraard reageerde ze positief op de vraag want haar werd gevraagd om naar het podium te gaan om een stukje te gaan zingen. "Wil je dat!?", vraagt Chabot aan Karsu. "Ja is goed", zegt de brunette lachend en neemt plaats achter de piano. Bekijk het fragment uit de talkshow hieronder. De talkshow Splntr! is elke zaterdag om 22.12 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Splntr! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Splinter Chabot in Op1 over impact lockdown op jongeren: "Hele lastige periode" (video) Bekijk deze video » SPLNTR! gemist? Bekijk het optreden van Lucas Hamming met 'Overdrive' Bekijk deze video »
TV :
Turkse zangeres Karsu voor het blok gezet in SPLNTR!: "Wil je dat!?" (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Turkse zangeres Karsu voor het blok gezet in SPLNTR!: "Wil je dat!?" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV