Docu Dunya gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Dunya gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Dunya gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de documentaire Dunya volgt Tim Bary, heel intiem gefilmd, de coming-of-age van Dunya, die onafscheidelijk is van haar moeder en toch vrij wil zijn. Een verhaal over leven 'on the edge' en muziek als redding. OnafscheidelijkDe 19-jarige Dunya is onafscheidelijk van haar moeder, maar wil ook vrij zijn. Ze woont samen met haar moeder Sabine in een klein Amsterdams appartement. Door een bewogen verleden is hun relatie heel hecht. ZelfstandigDunya droomt ervan om zangeres te worden en wil ook op zichzelf gaan wonen. Ze vindt een baan en werkt hard aan haar zangcarrière. Zal het Dunya lukken om zelfstandig te worden en los te komen van haar moeder? Video: Moeder van vermoorde Dean in tranen bij emotionele wake in woonplaats Bekijk deze video » Lago di Beau: Edsilia Rombley gunt haar gescheiden moeder nog een nieuwe liefde Bekijk deze video » Over Mijn Lijk: Patrick laat zich dopen zodat hij zijn moeder weer kan zien Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de documentaire Dunya volgt Tim Bary, heel intiem gefilmd, de coming-of-age van Dunya, die onafscheidelijk is van haar moeder en toch vrij wil zijn. Een verhaal over leven 'on the edge' en muziek als redding.

Onafscheidelijk
De 19-jarige Dunya is onafscheidelijk van haar moeder, maar wil ook vrij zijn. Ze woont samen met haar moeder Sabine in een klein Amsterdams appartement. Door een bewogen verleden is hun relatie heel hecht.

Zelfstandig
Dunya droomt ervan om zangeres te worden en wil ook op zichzelf gaan wonen. Ze vindt een baan en werkt hard aan haar zangcarrière. Zal het Dunya lukken om zelfstandig te worden en los te komen van haar moeder?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Docu Dunya gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV