Bekijk hier de nieuwe nostalgische trailer van Jurassic World Dominion met oude en nieuwe cast

Bekijk hier de nieuwe nostalgische trailer van Jurassic World Dominion met oude en nieuwe cast

Universal Pictures en Amblin Entertainment hebben de eerste trailer van Jurassic World Dominion vrijgegeven. De verwachtingen zijn zeer hoog gespannen want niet alleen de nieuwe cast met Bryce Dallas Howard en Chris Pratt zijn van de partij. Ook de oude cast met Sam Neill, Laura Dern en Jeff Goldblum doen mee. Bekijk hieronder de trailer van Jurassic World Dominion.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Bekijk hier de nieuwe nostalgische trailer van <em>Jurassic World Dominion</em> met oude en nieuwe cast Universal Pictures en Amblin Entertainment hebben de eerste trailer van Jurassic World Dominion vrijgegeven. De verwachtingen zijn zeer hoog gespannen want niet alleen de nieuwe cast met Bryce Dallas Howard en Chris Pratt zijn van de partij. Ook de oude cast met Sam Neill, Laura Dern en Jeff Goldblum doen mee. Bekijk hieronder de trailer van Jurassic World Dominion. Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. Life Finds a WayHet verhaal speelt zich vier jaar na de enorme verwoesting van Isla Nublar af. Dinosaurussen leven – en jagen – nu overal op onze aarde. Het kwetsbare evenwicht tussen dinosaurussen en mensen zal de toekomst opnieuw vormgeven. Voor eens en altijd wordt duidelijk of de mens bovenaan de voedselketen kan blijven in een wereld die hij moet delen met de meest angstaanjagende wezens die ooit hebben geleefd. Vanaf 9 juli 2022 is de film Jurassic World Dominion te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Actie, Avontuur, Sciencefiction. Trailer Jurassic Park Bekijk deze trailer » Trailer Jurassic World: Fallen Kingdom Bekijk deze trailer »
Trailer :
Bekijk hier de nieuwe nostalgische trailer van Jurassic World Dominion met oude en nieuwe cast

Life Finds a Way
Het verhaal speelt zich vier jaar na de enorme verwoesting van Isla Nublar af. Dinosaurussen leven – en jagen – nu overal op onze aarde. Het kwetsbare evenwicht tussen dinosaurussen en mensen zal de toekomst opnieuw vormgeven. Voor eens en altijd wordt duidelijk of de mens bovenaan de voedselketen kan blijven in een wereld die hij moet delen met de meest angstaanjagende wezens die ooit hebben geleefd.

Vanaf 9 juli 2022 is de film Jurassic World Dominion te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Actie, Avontuur, Sciencefiction.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV