Mocro Maffia: Vrouw van Romano maakt come-back in aflevering 6 (video)

Mocro Maffia: Vrouw van Romano maakt come-back in aflevering 6 (video)

Nog een dag en dan staat de zesde aflevering van Mocro Maffia seizoen 4 online. Een ding kunnen we verklappen: de vrouw van Romano, die Celine heet in de serie, maakt een come-back! Dat is te zien in de nieuwe beelden van de serie. Bekijk de beelden hieronder.

Lees ook onze serierecensie van Mocro Maffia.

Come-back
Terwijl de strijd tussen Paus en Potlood onverbiddelijk doorgaat, lijkt ook de politie een inhaalslag te maken in de zoektocht naar de criminele bendes uit 'Mocro Maffia'. Ook maakt de vrouw van Romano, gespeeld door Charlie Chan Dagelet, in de zesde aflevering een grote come-back.

Bekijk de beelden van de zesde aflevering van Mocro Maffia seizoen 4 hieronder. Het vierde seizoen van Mocro Maffia is elke vrijdag met een nieuwe aflevering te zien op Videoland.:[video:videos]

<em>Mocro Maffia</em>: Vrouw van Romano maakt <em>come-back</em> in aflevering 6 (video) Nog een dag en dan staat de zesde aflevering van Mocro Maffia seizoen 4 online. Een ding kunnen we verklappen: de vrouw van Romano, die Celine heet in de serie, maakt een come-back! Dat is te zien in de nieuwe beelden van de serie. Bekijk de beelden hieronder. Lees ook onze serierecensie van Mocro Maffia. Come-backTerwijl de strijd tussen Paus en Potlood onverbiddelijk doorgaat, lijkt ook de politie een inhaalslag te maken in de zoektocht naar de criminele bendes uit 'Mocro Maffia'. Ook maakt de vrouw van Romano, gespeeld door Charlie Chan Dagelet, in de zesde aflevering een grote come-back. Bekijk de beelden van de zesde aflevering van Mocro Maffia seizoen 4 hieronder. Het vierde seizoen van Mocro Maffia is elke vrijdag met een nieuwe aflevering te zien op Videoland.:[video:videos] Bekijk ook Heftige plottwist in vierde seizoen Mocro Maffia: 'Heeft grote consequenties' (video) Bekijk deze video » Mocro Maffia seizoen 4: bekijk de eerste beelden van de zesde aflevering Bekijk deze video »
Serie :
Mocro Maffia: Vrouw van Romano maakt come-back in aflevering 6 (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mocro Maffia: Vrouw van Romano maakt come-back in aflevering 6 (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV