Zaterdag de grote onthulling in Wie is de Mol?: bekijk beelden uit voorgesprekken

Zaterdag de grote onthulling in Wie is de Mol?: bekijk beelden uit voorgesprekken

Zaterdag kom je eindelijk te weten wie nou de boel heeft lopen saboteren in dit seizoen van Wie is de Mol?. Kim-Lian van der Meij, Everon Jackson Hooi en Fresia Cousiño Arias hebben de finale gespeeld en in de nieuwe aflevering wordt duidelijk wie de mol was. Zitten er aanwijzingen in onderstaande beelden van afgelopen seizoen inclusief voorgesprekken?

Bekijk beelden van onder meer voorgesprekken van Wie is de Mol? hieronder.

De finale van Wie is de Mol? is zaterdag 5 maart om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Zaterdag de grote onthulling in <em>Wie is de Mol?</em>: bekijk beelden uit voorgesprekken Zaterdag kom je eindelijk te weten wie nou de boel heeft lopen saboteren in dit seizoen van Wie is de Mol?. Kim-Lian van der Meij, Everon Jackson Hooi en Fresia Cousiño Arias hebben de finale gespeeld en in de nieuwe aflevering wordt duidelijk wie de mol was. Zitten er aanwijzingen in onderstaande beelden van afgelopen seizoen inclusief voorgesprekken? Bekijk beelden van onder meer voorgesprekken van Wie is de Mol? hieronder. De finale van Wie is de Mol? is zaterdag 5 maart om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Wie is de Mol? finale: Heeft Kim-Lian geld weggemoffeld of is Fresia de schuldige? Bekijk deze video » "Dit is de Mol!" volgens Lavezzi Rutjes, bekijk de laatste aflevering van Mollenstreken Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV