Video: Nederlanders gewond bij raketaanval op militaire basis Oekraïne

Video: Nederlanders gewond bij raketaanval op militaire basis Oekraïne

Een nog onbekend aantal Nederlands in Oekraïne is zondag gewond geraakt door de Russische raketaanvallen op de militaire basis bij het Poolse grensgebied. De Nederlanders hadden zich aangesloten bij het vreemdelingenlegioen, volgens Rusland was de aanval gericht tegen buitenlandse huurlingen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Nederlanders</em> gewond bij <em>raketaanval</em> op militaire basis <em>Oekraïne</em> Een nog onbekend aantal Nederlands in Oekraïne is zondag gewond geraakt door de Russische raketaanvallen op de militaire basis bij het Poolse grensgebied. De Nederlanders hadden zich aangesloten bij het vreemdelingenlegioen, volgens Rusland was de aanval gericht tegen buitenlandse huurlingen. Tekst gaat verder onder de video. Nederlandse gewondenBij de militaire basis werden nieuwe leden van het vreemdelingenlegioen getraind. Familieleden in Nederland zijn bezorgd en proberen contact te krijgen. De coördinator kan nog niets zeggen over het aantal Nederlandse gewonden. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Satellietbeelden: Russisch konvooi bereidt zich voor op invasie Kiev Bekijk deze video » Buitenhof gemist? Russische ambassadeur twijfelt aan waarheid VN (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Nederlandse gewonden
Bij de militaire basis werden nieuwe leden van het vreemdelingenlegioen getraind. Familieleden in Nederland zijn bezorgd en proberen contact te krijgen. De coördinator kan nog niets zeggen over het aantal Nederlandse gewonden.

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV