Derk Boswijk in Op1: 'Vleestaks gaat ons niet verder helpen' (video)

Derk Boswijk in Op1: 'Vleestaks gaat ons niet verder helpen' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 30 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Derk Boswijk in <em>Op1</em>: 'Vleestaks gaat ons niet verder helpen' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 30 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het kabinet doet onderzoek naar een belasting op vlees omdat de consument minder vlees moet gaan eten. Een meerderheid van de Kamer is tegen en ook de coalitie is verdeeld. Moet deze vleestaks er komen? CDA-Kamerlid Derk Boswijk gelooft er in ieder geval niet in. 'De vleestaks gaat het doel niet helpen. Plus veel mensen met een lager inkomen dwing je om nog meer rotzooi te kopen.' Maar daarvoor zou het goedkoper maken van groente en fruit weer een oplossing kunnen zijn. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Derk Boswijk in Op1: 'Vleestaks gaat ons niet verder helpen' (video)

Het kabinet doet onderzoek naar een belasting op vlees omdat de consument minder vlees moet gaan eten. Een meerderheid van de Kamer is tegen en ook de coalitie is verdeeld. Moet deze vleestaks er komen? CDA-Kamerlid Derk Boswijk gelooft er in ieder geval niet in. 'De vleestaks gaat het doel niet helpen. Plus veel mensen met een lager inkomen dwing je om nog meer rotzooi te kopen.' Maar daarvoor zou het goedkoper maken van groente en fruit weer een oplossing kunnen zijn.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV