Nieuw seizoen Love Is in the Air vanaf 13 april: bekijk de eerste beelden

Nieuw seizoen Love Is in the Air vanaf 13 april: bekijk de eerste beelden

Nog een weekje geduld en dan kun je kijken naar een nieuw seizoen van Love Is in the Air. De coronacrisis is voorbij en daarom kan Robert ten Brink weer de hele wereld overreizen om de liefde een handje te helpen. In de video hieronder zie je alvast de eerste beelden van de nieuwe reeks van het liefdesprogramma.

Het nieuwe seizoen van Love Is in the Air is vanaf woensdag 13 april om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Love Is in the Air terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw seizoen <em>Love Is in the Air</em> vanaf 13 april: bekijk de eerste beelden Nog een weekje geduld en dan kun je kijken naar een nieuw seizoen van Love Is in the Air. De coronacrisis is voorbij en daarom kan Robert ten Brink weer de hele wereld overreizen om de liefde een handje te helpen. In de video hieronder zie je alvast de eerste beelden van de nieuwe reeks van het liefdesprogramma. Het nieuwe seizoen van Love Is in the Air is vanaf woensdag 13 april om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Love Is in the Air terugkijken bij Gids.tv. Bijzonder moment in Love Is In The Air: Moeder herenigd met zoon na 52 jaar (video) Bekijk deze video »
TV :
Nieuw seizoen Love Is in the Air vanaf 13 april: bekijk de eerste beeldenActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV