Zien: Louis van Gaal en Truus verschijnen op rode loper bij première Louis

Zien: Louis van Gaal en Truus verschijnen op rode loper bij première Louis

Louis van Gaal en zijn vrouw Truus zijn gearriveerd bij het Tuschinski theater om daar de première van Louis een film over zijn werk en leven, bij te wonen. Van Gaal praat in de film niet alleen over zijn carrière, maar ook over zijn gezondheid.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Louis van Gaal</em> en <em>Truus</em> verschijnen op rode loper bij première <em>Louis</em> Louis van Gaal en zijn vrouw Truus zijn gearriveerd bij het Tuschinski theater om daar de première van Louis een film over zijn werk en leven, bij te wonen. Van Gaal praat in de film niet alleen over zijn carrière, maar ook over zijn gezondheid. Tekst gaat verder onder de video. Openhartige LouisEr zijn maar weinig figuren in de voetbalwereld als Louis van Gaal, het is dan ook niet verwonderlijk dat er een documentaire over de voetbalcoach is gemaakt. In de film is Louis openhartig over zijn behandelingen voor prostaatkanker. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Bekijk ook Louis van Gaal over documentaire: 'Ik hou van mezelf, dus kan naar mezelf kijken' Bekijk deze video » RTL Boulevard: Louis van Gaal dankbaar voor steun na nieuws over prostaatkanker (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Openhartige Louis
Er zijn maar weinig figuren in de voetbalwereld als Louis van Gaal, het is dan ook niet verwonderlijk dat er een documentaire over de voetbalcoach is gemaakt. In de film is Louis openhartig over zijn behandelingen voor prostaatkanker.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV