Temptation Island 2022 vanaf 28 april bij Videoland: dit zijn de koppels

Temptation Island 2022 vanaf 28 april bij Videoland: dit zijn de koppels

Vanaf 28 april kun je genieten van een gloednieuw seizoen van Temptation Island: Love or Leave. En vandaag is bekendgemaakt welke stellen hun relatie op de proef gaan stellen.

Lees verder onder de video.

<em>Temptation Island 2022</em> vanaf 28 april bij Videoland: dit zijn de koppels Vanaf 28 april kun je genieten van een gloednieuw seizoen van Temptation Island: Love or Leave. En vandaag is bekendgemaakt welke stellen hun relatie op de proef gaan stellen. Lees verder onder de video. Wie stellen hun relatie op de proef?Dit seizoen gaan er weer vier koppels naar een tropische bestemming om zich apart van hun geliefde te omringen met vrijgezellen. Het is de grote vraag of ze dan terugkeren naar hun partner, of toch de liefde vinden bij een ander. Dit jaar doen Whitney en Iris, Ivo en Maris, Linde en Jan Sietze en Annebel en René mee aan Temptation Island. Bekijk de video van Shownieuws met beelden van de stellen hierboven. Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is vanaf 28 april te zien bij Videoland. Kaj Gorgels over nieuw seizoen Temptation Island: "Dit is nog nooit eerder gebeurd" (video) Bekijk deze video » Gianni van der B. (Temptation Island) uit Dubai overgekomen en gearresteerd vanwege drugszaak (video) Bekijk deze video »
Temptation Island :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wie stellen hun relatie op de proef?
Dit seizoen gaan er weer vier koppels naar een tropische bestemming om zich apart van hun geliefde te omringen met vrijgezellen. Het is de grote vraag of ze dan terugkeren naar hun partner, of toch de liefde vinden bij een ander. Dit jaar doen Whitney en Iris, Ivo en Maris, Linde en Jan Sietze en Annebel en René mee aan Temptation Island.

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van de stellen hierboven. Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is vanaf 28 april te zien bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV