Ik Vertrek: Jolanda en Peter kopen oude bisschopwoning in Griekenland

Ik Vertrek: Jolanda en Peter kopen oude bisschopwoning in Griekenland

Vanavond in Ik Vertrek het verhaal van de 51-jarige Jolanda en haar vriend Peter. Ze verlaten hun rijtjeswoning in het Noord-Hollandse Wormer voor een oude bisschopwoning in het Griekse Kilada. Het stel wil het gedateerde buitenverblijf omtoveren tot een luxe bed & breakfast.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ik Vertrek</em>: Jolanda en Peter kopen oude <em>bisschopwoning</em> in Griekenland Vanavond in Ik Vertrek het verhaal van de 51-jarige Jolanda en haar vriend Peter. Ze verlaten hun rijtjeswoning in het Noord-Hollandse Wormer voor een oude bisschopwoning in het Griekse Kilada. Het stel wil het gedateerde buitenverblijf omtoveren tot een luxe bed & breakfast. Tekst gaat verder onder de video. Griekse klussersVriend Peter was voor hun ontmoeting nog nooit in Griekenland geweest, maar Jolanda heeft hem weten te overtuigen om te emigreren. Al snel na de aankoop worden de eerste fouten op de bouwplaats gemaakt, Jolanda zit er bovenop, tot grote frustratie van de aanwezige klussers. Ik Vertrek is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vanavond in Ik Vertrek: 5-jarige Stein vermaakt zich prima in Portugal Bekijk deze video » Vanavond in Ik Vertrek: Estée en Taïf emigreren naar de Dominicaanse Republiek Bekijk deze video »
TV :
Ik Vertrek: Jolanda en Peter kopen oude bisschopwoning in Griekenland

Griekse klussers
Vriend Peter was voor hun ontmoeting nog nooit in Griekenland geweest, maar Jolanda heeft hem weten te overtuigen om te emigreren. Al snel na de aankoop worden de eerste fouten op de bouwplaats gemaakt, Jolanda zit er bovenop, tot grote frustratie van de aanwezige klussers.

Ik Vertrek is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV