Kijk LIVE: Sigrid Kaag (D66) reageert op #MeToo-zaak rond Frans van Drimmelen

Kijk LIVE: Sigrid Kaag (D66) reageert op #MeToo-zaak rond Frans van Drimmelen

Kijk LIVE: Sigrid Kaag (D66) reageert op #MeToo-zaak rond <em>Frans van Drimmelen</em> Er wordt al dagen geschreven over de affaire rond Frans van Drimmelen, prominent lid van D66. De partij heeft eerder nog niet gereageerd op de aantijgingen, maar donderdag komt Sigrid Kaag met een verklaring. Van Drimmelen stapte woensdag uit de partij. Deel van rapport rond wangedrag niet vrijgegevenKaag heeft in een persconferentie spijt betuigd na de ophef rond het grensoverschrijdende gedrag van Frans van Drimmelen. Van Drimmelen gaf woensdag toe dat hij een relatie had met de vrouw die een klacht indiende, nadat deze strandde deed hij verschillende ‘domme dingen’. Eerder werd er vanwege zijn wangedrag een onderzoek ingesteld, maar een vertrouwelijk deel van dit rapport werd door de partijtop onder de pet gehouden, dit heeft de Volkskrant gepubliceerd. Bekijk de reactie van de partijtop van D66 in de NOS-video hierboven. De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Kamerleden D66 'bellen' nu verdacht veel Bekijk deze video » D66 zorgt voor frustratie bij Floor Bremer: "Partij van moreel leiderschap!" Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: Sigrid Kaag (D66) reageert op #MeToo-zaak rond Frans van Drimmelen

Er wordt al dagen geschreven over de affaire rond Frans van Drimmelen, prominent lid van D66. De partij heeft eerder nog niet gereageerd op de aantijgingen, maar donderdag komt Sigrid Kaag met een verklaring. Van Drimmelen stapte woensdag uit de partij.

Deel van rapport rond wangedrag niet vrijgegeven
Kaag heeft in een persconferentie spijt betuigd na de ophef rond het grensoverschrijdende gedrag van Frans van Drimmelen. Van Drimmelen gaf woensdag toe dat hij een relatie had met de vrouw die een klacht indiende, nadat deze strandde deed hij verschillende ‘domme dingen’. Eerder werd er vanwege zijn wangedrag een onderzoek ingesteld, maar een vertrouwelijk deel van dit rapport werd door de partijtop onder de pet gehouden, dit heeft de Volkskrant gepubliceerd.

Bekijk de reactie van de partijtop van D66 in de NOS-video hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: Sigrid Kaag (D66) reageert op #MeToo-zaak rond Frans van Drimmelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV