Willem-Alexander viert verjaardag in Maastricht: 'Blij met ouderwetse Koningsdag' (video)

Willem-Alexander viert verjaardag in Maastricht: 'Blij met ouderwetse Koningsdag' (video)

Woensdag 27 april 2022 om 15:41

Hieronder zie je een video van Koningsdag 2022 vanuit Maastricht. Je kan Koningsdag 2022 terugkijken bij Gids.tv.

Na twee jaar eindelijk weer een Koningsdag als vanouds. Met alle bijbehorende festiviteiten. Niet alleen Nederland, maar ook de jarige koning Willem-Alexander zelf was er wel weer aan toe. Dat vertelde hij aan Hart van Nederland.

Lees verder onder de video.

Willem-Alexander viert verjaardag in Maastricht: 'Blij met ouderwetse <em>Koningsdag</em>' (video) Hieronder zie je een video van Koningsdag 2022 vanuit Maastricht. Je kan Koningsdag 2022 terugkijken bij Gids.tv. Na twee jaar eindelijk weer een Koningsdag als vanouds. Met alle bijbehorende festiviteiten. Niet alleen Nederland, maar ook de jarige koning Willem-Alexander zelf was er wel weer aan toe. Dat vertelde hij aan Hart van Nederland. Lees verder onder de video. Ouderwets'Ik denk dat iedereen hier op zit te wachten', legt de Koning uit. 'Twee jaar lang opgesloten zitten, niet kunnen doen wat je wil en dan in een keer juist de mogelijkheid te hebben om dit in vrijheid en vrede te kunnen doen.' Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de beelden: Koninklijke familie bezoekt Maastricht op Koningsdag Bekijk deze video » Koningsdag 2022 gemist? Koning Willem-Alexander: 'Onwaarschijnlijk mooi' (video) Bekijk deze video » Video: republikeinen demonstreren tegen monarchie langs Koningsdag-route in Maastricht Bekijk deze video » Video: Koning Willem-Alexander proost met oranjebitter op Koningsdag 2022 in Maastricht Bekijk deze video »
Royals :

Ouderwets
'Ik denk dat iedereen hier op zit te wachten', legt de Koning uit. 'Twee jaar lang opgesloten zitten, niet kunnen doen wat je wil en dan in een keer juist de mogelijkheid te hebben om dit in vrijheid en vrede te kunnen doen.'

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's