Reacties op Johan Derksen-rel over kaarsenverhaal: "Deze man moet beter nadenken" (video)

Reacties op Johan Derksen-rel over kaarsenverhaal: "Deze man moet beter nadenken" (video)

Donderdag 28 april 2022 om 16:01

Er is een nieuwe rel ontstaan rond het programma Vandaag Inside en dan in het bijzonder over de uitspraken van Johan Derksen. De analist vertelde in de uitzending van dinsdag 26 april een pikant verhaal over een avontuur uit zijn jonge jaren.

Ophef
Dit kaarsenverhaal valt niet bij iedereen in de smaak. Er ontstond zo veel ophef over dat Derksen dit donderdag weer nuanceerde. Op straat lopen de reacties flink uiteen. Bekijk hieronder de video met meerdere reacties van kijkers.

Reacties op <em>Johan Derksen</em>-rel over kaarsenverhaal: &quot;Deze man moet beter nadenken&quot; (video) Er is een nieuwe rel ontstaan rond het programma Vandaag Inside en dan in het bijzonder over de uitspraken van Johan Derksen. De analist vertelde in de uitzending van dinsdag 26 april een pikant verhaal over een avontuur uit zijn jonge jaren. OphefDit kaarsenverhaal valt niet bij iedereen in de smaak. Er ontstond zo veel ophef over dat Derksen dit donderdag weer nuanceerde. Op straat lopen de reacties flink uiteen. Bekijk hieronder de video met meerdere reacties van kijkers. Je kunt alle fragmenten en afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Johan Derksen in Vandaag Inside : "Toen heb ik er zo een kaars ingestoken" Bekijk deze video » Vandaag Inside: Bekijk de complete reactie van Johan Derksen na "kaarsen-verhaal" Bekijk deze video » Angela de Jong wil excuses Johan Derksen voor denigrerend praten over vrouwen Bekijk deze video »
Show :
Reacties op Johan Derksen-rel over kaarsenverhaal: "Deze man moet beter nadenken" (video)

Je kunt alle fragmenten en afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's