Zien: ministers vinden Johan Derksen-affaire 'ontluisterend en kwetsend'

Zien: ministers vinden Johan Derksen-affaire 'ontluisterend en kwetsend'

Vrijdag 29 april 2022 om 16:42

Zien: ministers vinden <em>Johan Derksen</em>-affaire 'ontluisterend en kwetsend' Het kabinet reageert fel op de affaire met Johan Derksen. Hij ligt onder vuur vanwege zijn bekentenis over dat hij vijftig jaar geleden een kaars tussen de benen van een dronken en bewusteloze vrouw heeft gelegd: 'ontluisterende en kwetsende uitspraken.' Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Vandaag Inside: bekijk de allerlaatste minuut, "Was dit de laatste?" Bekijk deze video » Zien: Bennie Jolink komt op voor Johan Derksen, "Gewoon dronken lolmakerij" Bekijk deze video » Einde Vandaag Inside: Derksen, Genee en Gijp stoppen per direct (video) Bekijk deze video »
Politiek :

Het kabinet reageert fel op de affaire met Johan Derksen. Hij ligt onder vuur vanwege zijn bekentenis over dat hij vijftig jaar geleden een kaars tussen de benen van een dronken en bewusteloze vrouw heeft gelegd: 'ontluisterende en kwetsende uitspraken.'

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's