Wilfred Genee over stoppen Vandaag Inside: 'Jammer, maar het kon niet meer' (video)

Wilfred Genee over stoppen Vandaag Inside: 'Jammer, maar het kon niet meer' (video)

Vrijdag 29 april 2022 om 18:06

Wilfred Genee heeft vrijdagmiddag in zijn programma The Friday Move op BNR Nieuwsradio voor het eerst gereageerd op het waarschijnlijke einde van de talkshow Vandaag Inside: 'Heel jammer.'

Lees verder onder de video.

Wilfred Genee over stoppen <em>Vandaag Inside</em>: 'Jammer, maar het kon niet meer' (video) Wilfred Genee heeft vrijdagmiddag in zijn programma The Friday Move op BNR Nieuwsradio voor het eerst gereageerd op het waarschijnlijke einde van de talkshow Vandaag Inside: 'Heel jammer.' Lees verder onder de video. Einde"Ik moet voor mezelf alles nog even laten indalen eerlijk gezegd", zei Genee toen co-host Wim Daniëls hem vroeg naar zijn reactie. "Het is volgens mij twintig jaar tv voor mij geweest, dat programma. Ik kan er op dit moment eigenlijk nog niet zo veel over zeggen.' Eerder deze week vertelde Johan Derksen in de uitzending dat hij een vrouw heeft verkracht met een kaars toen hij 24 jaar was. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Vandaag Inside: bekijk de allerlaatste minuut, "Was dit de laatste?" Bekijk deze video » Zien: ministers vinden Johan Derksen-affaire 'ontluisterend en kwetsend' Bekijk deze video » Einde Vandaag Inside: Derksen, Genee en Gijp stoppen per direct (video) Bekijk deze video » Sigrid Kaag over Vandaag Inside: 'Terecht dat de heer Derksen stopt' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Einde
"Ik moet voor mezelf alles nog even laten indalen eerlijk gezegd", zei Genee toen co-host Wim Daniëls hem vroeg naar zijn reactie. "Het is volgens mij twintig jaar tv voor mij geweest, dat programma. Ik kan er op dit moment eigenlijk nog niet zo veel over zeggen.' Eerder deze week vertelde Johan Derksen in de uitzending dat hij een vrouw heeft verkracht met een kaars toen hij 24 jaar was.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's