Video: rijdende kinderkamer moet bezoek aan ziekenhuis prettiger maken

Video: rijdende kinderkamer moet bezoek aan ziekenhuis prettiger maken

Zaterdag 30 april 2022 om 11:38

Video: rijdende kinderkamer moet bezoek aan <em>ziekenhuis</em> prettiger maken Het is een nieuwe uitvinden voor kinderen die ziek zijn: een rijdende kinderkamer. Deze moet het bezoek aan ziekenhuis prettiger maken voor kinderen. In bovenstaande video van Hart van Nederland zie je hoe dat eruit ziet. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Wilfred Genee over stoppen Vandaag Inside: 'Jammer, maar het kon niet meer' (video) Bekijk deze video » Video: Rusland maakt gebruik van dolfijnen in oorlog tegen Oekraïne Bekijk deze video » Brancheorganisatie ANVR: 'Schiphol had de drukte kunnen verwachten' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Het is een nieuwe uitvinden voor kinderen die ziek zijn: een rijdende kinderkamer. Deze moet het bezoek aan ziekenhuis prettiger maken voor kinderen. In bovenstaande video van Hart van Nederland zie je hoe dat eruit ziet.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's