Million Dollar Island: wie wint het spannende ballenspel?

Million Dollar Island: wie wint het spannende ballenspel?

Maandag 2 mei 2022 om 11:08

In Million Dollar Island wordt het steeds spannender, de spellen die worden gespeeld zijn allesbepalend. De verliezers moeten namelijk hun waardevolle polsbandjes inleveren, ze zijn dan niet alleen hun geld kwijt maar moeten ook per direct het eiland verlaten. Daarom leeft iedereen erg mee tijdens het ballenspel…

Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder.

Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.

<em>Million Dollar Island</em>: wie wint het spannende ballenspel? In Million Dollar Island wordt het steeds spannender, de spellen die worden gespeeld zijn allesbepalend. De verliezers moeten namelijk hun waardevolle polsbandjes inleveren, ze zijn dan niet alleen hun geld kwijt maar moeten ook per direct het eiland verlaten. Daarom leeft iedereen erg mee tijdens het ballenspel… Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder. Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video. Robert-Jan in Million Dollar Island: ‘Zou dom zijn als ze mij niet laten spelen’ Bekijk deze video » Liz en Demi graven 25 kilo rijst op in Million Dollar Island (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's