Million Dollar Island: Demi legt sneaky plan uit hoe ze meer eten dan de rest

Million Dollar Island: Demi legt sneaky plan uit hoe ze meer eten dan de rest

Maandag 2 mei 2022 om 15:50

Demi en haar vrienden hebben in Million Dollar Island een sneaky plan bedacht. Ze legt uit dat ze iedereen hebben voorgelogen, ze deden net alsof ze voornamelijk kokosnoten en vis uit de zee aten. “Wat we in het echt deden, is lekker rijst bakken, dat een beetje opsmikkelen, pan weg, achter de boom. En als mensen dan weer weg waren, dan weer eten. Maar altijd met de ogen op het strand of er iemand aan kwam.”

Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder.

Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.

<em>Million Dollar Island</em>: Demi legt sneaky plan uit hoe ze meer eten dan de rest Demi en haar vrienden hebben in Million Dollar Island een sneaky plan bedacht. Ze legt uit dat ze iedereen hebben voorgelogen, ze deden net alsof ze voornamelijk kokosnoten en vis uit de zee aten. “Wat we in het echt deden, is lekker rijst bakken, dat een beetje opsmikkelen, pan weg, achter de boom. En als mensen dan weer weg waren, dan weer eten. Maar altijd met de ogen op het strand of er iemand aan kwam.” Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder. Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video. Liz en Demi graven 25 kilo rijst op in Million Dollar Island (video) Bekijk deze video » Million Dollar Island: wie wint het spannende ballenspel? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's