De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Zeer dreigende taal uit Rusland

De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Zeer dreigende taal uit Rusland

Maandag 2 mei 2022 om 22:43

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 2 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em> gemist? Zeer dreigende taal uit <em>Rusland</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 2 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Topdrukte op Schiphol door een groot personeelstekort. Verslaggever Tex de Wit gaat undercover op de bagageafdeling. En in Rusland wordt steeds dreigender taal uitgeslagen. Arjen Lubach reageert in zijn avondshow op deze ontwikkeling. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Zeer dreigende taal uit Rusland

Topdrukte op Schiphol door een groot personeelstekort. Verslaggever Tex de Wit gaat undercover op de bagageafdeling. En in Rusland wordt steeds dreigender taal uitgeslagen. Arjen Lubach reageert in zijn avondshow op deze ontwikkeling.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's