Op1 gemist? Olcay Gulsen en slachtoffer Patty Manders over partnergeweld

Op1 gemist? Olcay Gulsen en slachtoffer Patty Manders over partnergeweld

Dinsdag 3 mei 2022 om 00:11

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 2 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Olcay Gulsen</em> en slachtoffer <em>Patty Manders</em> over partnergeweld Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 2 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Patty Manders hoopte op een sprookjeshuwelijk, maar het tegenoverstelde gebeurde: na het ja-woord werd ze tien jaar lang fysiek en mentaal mishandeld door haar ex. Olcay Gulsen spreekt met slachtoffers en hun omgeving voor het nieuwe programma Fatale Liefde. Fatale Liefde is vanaf dinsdag 3 mei om 20.25 uur te bekijken bij KRO-NCRV op NPO 3. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Olcay Gulsen en slachtoffer Patty Manders over partnergeweld

Patty Manders hoopte op een sprookjeshuwelijk, maar het tegenoverstelde gebeurde: na het ja-woord werd ze tien jaar lang fysiek en mentaal mishandeld door haar ex. Olcay Gulsen spreekt met slachtoffers en hun omgeving voor het nieuwe programma Fatale Liefde.

Fatale Liefde is vanaf dinsdag 3 mei om 20.25 uur te bekijken bij KRO-NCRV op NPO 3. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's