De slechtste chauffeur van Nederland: Carlijn krijgt na 20 jaar meer zelfvertrouwen

De slechtste chauffeur van Nederland: Carlijn krijgt na 20 jaar meer zelfvertrouwen

Donderdag 5 mei 2022 om 10:38

Carlijn heeft 20 jaar niet gereden, en nu is ze een van de deelnemers van De slechtste chauffeur van Nederland. Ze moet een parcours afleggen en dat gaat eigenlijk best goed, alleen aan het einde gaat het even mis. Toch is de jury trots op haar en zien ze haar groeien, ook krijgt Carlijn steeds meer zelfvertrouwen achter het stuur.

Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder.

De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

<em>De slechtste chauffeur van Nederland</em>: Carlijn krijgt na 20 jaar meer zelfvertrouwen Carlijn heeft 20 jaar niet gereden, en nu is ze een van de deelnemers van De slechtste chauffeur van Nederland. Ze moet een parcours afleggen en dat gaat eigenlijk best goed, alleen aan het einde gaat het even mis. Toch is de jury trots op haar en zien ze haar groeien, ook krijgt Carlijn steeds meer zelfvertrouwen achter het stuur. Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder. De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv. De slechtste chauffeur van Nederland: Ot vraagt vriendin Sandra ten huwelijk Bekijk deze video » Jacqueline moet parcour zonder dochter Eva afleggen: "Mama is boos" (De slechtste chauffeur van Nederland) Bekijk deze video »
TV :
De slechtste chauffeur van Nederland: Carlijn krijgt na 20 jaar meer zelfvertrouwen

Actuele video's

Meer actuele video's