Jamai Loman niet te spreken over de techniek op het Songfestival: "Wij waren beter" (Op1)

Jamai Loman niet te spreken over de techniek op het Songfestival: "Wij waren beter" (Op1)

Woensdag 11 mei 2022 om 08:13

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Jamai Loman</em> niet te spreken over de techniek op het Songfestival: &quot;Wij waren beter&quot; (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. S10 mocht dinsdag zingen tijdens de eerste halve finale op het Eurovisie Songfestival in Turijn. Stien, zoals ze echt heet, is door naar de finale van zaterdag en de zanger die afgelopen Songfestival meedeed voor Nederland, Jeangu Macrooy, is enorm trots op haar: "Ik ben heel trots op S10 dat zij daar staat te shinen nu. Ik mis het ook wel een beetje. Ik had de tijd van mijn leven", zegt Jeangu. Jamai Loman vond de techniek van de show niet erg goed. In 2021 tijdens het Songfestival in Rotterdam was de techniek veel beter. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Zo vieren ze in Oekraïne de Dag van de Overwinning (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? In de Hoorn van Afrika lijden meer dan 13 miljoen mensen honger Bekijk deze video »
TV :
Jamai Loman niet te spreken over de techniek op het Songfestival: "Wij waren beter" (Op1)

S10 mocht dinsdag zingen tijdens de eerste halve finale op het Eurovisie Songfestival in Turijn. Stien, zoals ze echt heet, is door naar de finale van zaterdag en de zanger die afgelopen Songfestival meedeed voor Nederland, Jeangu Macrooy, is enorm trots op haar: "Ik ben heel trots op S10 dat zij daar staat te shinen nu. Ik mis het ook wel een beetje. Ik had de tijd van mijn leven", zegt Jeangu. Jamai Loman vond de techniek van de show niet erg goed. In 2021 tijdens het Songfestival in Rotterdam was de techniek veel beter.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's