Zien: Eisenlijstjes worden steeds langer in Lang Leve de Liefde

Zien: Eisenlijstjes worden steeds langer in Lang Leve de Liefde

Woensdag 11 mei 2022 om 11:34

De eisenlijst van deze dame is nogal lang. Maar haar date vindt het fijn om te horen, dan hoeft hij niet zoveel te praten, en dan weet hij meteen waar hij aan toe is. Bekijk het fragment hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Zien: Eisenlijstjes worden steeds langer in <em>Lang Leve de Liefde</em> De eisenlijst van deze dame is nogal lang. Maar haar date vindt het fijn om te horen, dan hoeft hij niet zoveel te praten, en dan weet hij meteen waar hij aan toe is. Bekijk het fragment hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Player Dawan flirt erop los met blondine (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Extreem korte rokjes zijn geen probleem voor Dawan (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's