Zien: Player Dawan flirt erop los met blondine (Lang Leve de Liefde)

Zien: Player Dawan flirt erop los met blondine (Lang Leve de Liefde)

Woensdag 11 mei 2022 om 10:51

Dawan was vroeger een grote player en hij heeft het flirten niet verleerd. De blondine in Lang Leved de Liefde lijkt op haar gemak te zijn naast haar date. Als Dawan op straat voorbij zou lopen dan zou ze wel kijken. Ook Dawan lijkt de dame te zien zitten: "Wiens type ben jij nou niet?", zegt hij.

Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Zien: <em>Player</em> Dawan flirt erop los met blondine (<em>Lang Leve de Liefde</em>) Dawan was vroeger een grote player en hij heeft het flirten niet verleerd. De blondine in Lang Leved de Liefde lijkt op haar gemak te zijn naast haar date. Als Dawan op straat voorbij zou lopen dan zou ze wel kijken. Ook Dawan lijkt de dame te zien zitten: "Wiens type ben jij nou niet?", zegt hij. Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Dit koppel zoekt een middenweg voor hun probleem Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Extreem korte rokjes zijn geen probleem voor Dawan (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's