Slot Married at First Sight: Astrid slikt haar tranen weg tijdens scheiding (video)

Slot Married at First Sight: Astrid slikt haar tranen weg tijdens scheiding (video)

Na een seizoen van liefst twintig afleveringen komt er vanavond (11 mei) een einde aan de zevende reeks van Married at First Sight. Welke huwelijken zijn geslaagd en welke niet? Die van Sander en Astrid strandt helaas. Bekijk een fragment met een emotionele Astrid hieronder.

Pijn
Sander wil scheiden van Astrid en heeft dit voor de opnames al gemeld aan zijn vrouw. Hoewel Astrid enigszins is bekomen van de schrik, doet de breuk haar alsnog veel verdriet. Ze slikt in eerste instantie haar tranen weg, maar houdt het niet langer droog. De woorden van Sander doen haar pijn.

Bekijk het fragment uit Married at First Sight hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Slot <em>Married at First Sight</em>: Astrid slikt haar tranen weg tijdens scheiding (video) Na een seizoen van liefst twintig afleveringen komt er vanavond (11 mei) een einde aan de zevende reeks van Married at First Sight. Welke huwelijken zijn geslaagd en welke niet? Die van Sander en Astrid strandt helaas. Bekijk een fragment met een emotionele Astrid hieronder. PijnSander wil scheiden van Astrid en heeft dit voor de opnames al gemeld aan zijn vrouw. Hoewel Astrid enigszins is bekomen van de schrik, doet de breuk haar alsnog veel verdriet. Ze slikt in eerste instantie haar tranen weg, maar houdt het niet langer droog. De woorden van Sander doen haar pijn. Bekijk het fragment uit Married at First Sight hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Caroline sluit Married at First Sight af met scheiding en is "klaar met Joep" Bekijk deze video » Slotaflevering Married at First Sight: Moeder van Astrid wil een gigolo (video) Bekijk deze video »
TV :
Slot Married at First Sight: Astrid slikt haar tranen weg tijdens scheiding (video)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV