Zien: Caroline sluit Married at First Sight af met scheiding en is "klaar met Joep"

Zien: Caroline sluit Married at First Sight af met scheiding en is "klaar met Joep"

Woensdag 11 mei 2022 om 08:25

Het was waarschijnlijk het meest onstuimige huwelijk van het afgelopen seizoen van Married at First Sight: Caroline en Joep. De twee begonnen goed, maar na thuiskomst van de huwelijksreis ging het al snel bergafwaarts. Caroline en Joep besluiten allebei te scheiden en Caroline vertelt dat ze wel "klaar met Joep" is.

Lees verder onder de video.

Zien: Caroline sluit <em>Married at First Sight</em> af met scheiding en is &quot;klaar met Joep&quot; Het was waarschijnlijk het meest onstuimige huwelijk van het afgelopen seizoen van Married at First Sight: Caroline en Joep. De twee begonnen goed, maar na thuiskomst van de huwelijksreis ging het al snel bergafwaarts. Caroline en Joep besluiten allebei te scheiden en Caroline vertelt dat ze wel "klaar met Joep" is. Lees verder onder de video. Mooie brievenOndanks alle spanningen en onenigheid hebben Caroline en Joep mooie brieven voor elkaar geschreven, waarin ze vooral de positieve momenten van de afgelopen tijd benoemen. Sterker nog: Joep noemt Caroline zelfs "een topper". Na afloop van het eindgesprek denkt Caroline echter dat er geen blijvend contact tussen de twee in zit. Bekijk het fragment uit Married at First Sight hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Married at First Sight finale: Blijven Astrid en Sander getrouwd? (video) Bekijk deze video » Zien: heeft deelnemer Astrid spijt van haar MAFS-avontuur? Bekijk deze video »
TV :
Zien: Caroline sluit Married at First Sight af met scheiding en is "klaar met Joep"

Mooie brieven
Ondanks alle spanningen en onenigheid hebben Caroline en Joep mooie brieven voor elkaar geschreven, waarin ze vooral de positieve momenten van de afgelopen tijd benoemen. Sterker nog: Joep noemt Caroline zelfs "een topper". Na afloop van het eindgesprek denkt Caroline echter dat er geen blijvend contact tussen de twee in zit.

Bekijk het fragment uit Married at First Sight hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's